8DE & 9DE Dag !! Las Vegas

Dag 8 en 9  in Las Vegas Nevada.

Het  is nu bijna 23.00 uur en wij zijn net terug uit de stad.Het is een prachtig gezicht al die lampjes en enorme hotels, met  grote shows en  pretparken en soms zelfs  een enorme  achtbaan binnenin het hotel. De casino’s zijn overvol en iedereen probeert zijn slag te slaan.Mijn geluk was op en heb alles verloren, was toch leuk.

De winkels zijn prachtig en vooral lekker koel: heerlijk ! De Apple store is natuurlijk de winkel en volgens de heren het hoogtepunt.Het lijkt daar wel of het gratis is: de I-Pods  vliegen hier over de toonbank. Mars en Menno zijn nu ook voorzien en aan het  de gang met  hun nieuwe speeltje, de I-Pod touch.Ik blijf heel bescheiden en heb alleen een dun blousje van Quess gekocht.

Vandaag nog lekker gezwommen ,en morgen gaan we naar de Grand Canyon.We proberen daar een helikopter vlucht te boeken zodat we een goed overzicht krijgen te zien en mooie plaatjes te kunnen schieten. De airco doet het gelukkig weer prima (in de camper), de lucht hier is soms nog warmer dan de fo?hn thuis.Wij gaan nu lekker slapen want morgen om 6.00 uur gaat de wekker, en vertrekken wij weer vroeg  uit Las Vegas.

Doei!

Groetjes MMS

en speciaal voor Monica>>>>>>

Reacties 1

Ben 29-07-2008 09:35

Hallo luitjes,
Als ik jullie verhalen uit Las Vegas zo lees dan krijg ik ook weer zin. Wat een gave sfeer hè!
Het lijkt wel of alles er niets kost en iedereen dag en nacht aan het gokken is. Jammer dat jullie niets hebben gewonnen, maar ja het is al leuk om daar te gokken je moet alleen uitkijken dat je in de roes niet meegesleept wordt en je vakantiebudget (of erger nog San en Menno..), niet vergokt. De hotels zien er waanzinnig uit en ze blijven maar doorbouwen.
Heb je de achtbaan bovenop een wolkenkrabber nog gezien? Die

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer